Blagojevič a Gudelj skončili!

19.01.2010 19:39

Hoci má MBK Rieker Komárno tento víkend extraligové voľno, v klube sa i napriek tomu dejú veľké veci! Komárňanskí basketbalisti sa v ďalšom priebehu súťaze musia zaobísť bez Ivicu Blagojeviča a Zrinka Gudelja, ktorí svoju púť v Komárne skončili.

Vedenie MBK Rieker Komárno na svojom piatkovom zasadnutí rozhodlo o ďalšom účinkovaní dvojice legionárov. Klub po vzájomnej dohode s hráčmi rozviazal zmluvu pivotovi Ivicovi Blagojevičovi, ktorý z Komárna odchádza po jeden a pol ročnom pôsobení v MBK Rieker, pravdepodobne pocestuje domov za svojou rodinou. Dôvodom jeho odchodu sú neuspokojivé výkony tohoto skúseného podkošového hráča, ale aj jeho osobné problémy. Zrinko Gudelj po výzve vedenia k zlepšeniu jeho výkonom dostal výpoveď po vzájomnej dohode na základe pretrvávajúcich neuspokojivých výsledkov.
Z Komárna tak definitívne odchádzajú Ivica Blagojevič a Zrinko Gudelj! Na zasadnutí výboru sa tiež rozhodlo, že v kádri Komárna aj naďalej zostáva Igor Salamun! Ivicu nahradí nový hráč v drese Komárna, Bahamčan s americkým pasom, Jaraun Burrows, ktorý v týchto chvíľach už sedí v lietadle, na letisko by mal doraziť niekedy v zajtrajších hodinách.
Nezostáva nám nič iné, len sa poďakovať Ivicovi a Zrinkovi za prácu, ktorú v Komárne odviedli, a taktiež im želáme či už v ďalších pôsobiskách, ale aj v súkromnom živote, veľa zdravia, šťastia a úspechov! Ďakujeme, chlapci!!!