Pred domácim zápasom s Pezinkom...

03.12.2009 13:53

V ďalšom kole extraligy basketbalistov MBK Rieker Komárno privíta na svojej palubovke osemnásobného masjtra Slovenska, družstvo z Pezinka! Ak nazrieme do histórie, zápasy s týmto súperom bývajú plné emócií, kvality a napätia. Dá sa preto očakávať, že aj v stredajšom súboji tomu bude tak. Komárno aj naďalej trápia zranenia, kolektív sa trápi predovšetkým v útočnej fáze. Tesne pred ťažkým zápasom nám ponúkli svoje názory manažér a asistent trénera Komárna Jozef Paulík a hráč MBK Rieker Ivica Blagojevič.

Jozef Paulík: "Pezinok je teoreticky najsilnejšie družstvo ligy aspoň podľa počtu mien. Sú tam hráči, ktorí sú reprezentantmi Slovenska a sedia na lavičke alebo hrávajú menej. Samozrejme, s každým súperom sa dá hrať, ale na druhej strane jednoznačným favoritom zápasu je Pezinok. U nás musia podať traja - štyria hráči 120-percentný výkon a na strane súpera zase musia ich basketbalisti zahrať pod sto percent... Vtedy tu bude aká taká šanca na dobrý výsledok... "

Ivica Blagojevič: "My sa budeme snažiť dať psychicky dokopy! Buď vyhráme alebo tesne prehráme, ale bude dôležité, aby sme si prinavrátili našu stratenú psychiku. A to sa dá len dobrým výkonom proti Pezinku. Individuálne je to azda najsilnejší tím ligy. My však do každého stretnutia ide s cieľom vyhrať! Podľa mňa bude v tomto ťažkom súboji rozhodovať tímová hra...! "